Na Međunarodnom sajmu železničke i transportne tehnologije – InnoTrans u Berlinu, Galeb Signalizacija uspešno je predstavila svoj proizvodni signalno-sigurnosni program. Najviše pažnje privukli su proizvodi renomirane srpske kompanije – rele K50 i postavna sprava. Predstavnici Galeb Signalizacije ističu da su tokom četiri sajamska dana u Berlinu, održali brojne sastanke sa svojim inostranim partnerima, ali i ostvarili kontakte sa potencijalnim budućim saradnicima.

Sajam Berlin 01

Svakodnevno su vođeni razgovori sa predstavnicima evropskih i svetskih železničkih kompanija, a Galebov štand je, između ostalih, posetio i Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije.

Galeb Signalizacija je vodeći proizvođač signalno-sigurnosnih uređaja za železnicu u Srbiji sa tradicijom dugom više od 40 godina. Otuda i učešće na jednoj od najvećih svetskih platformi za kupce i prodavce putničke i teretno-transportne tehnologije.

InnoTrans se održava svake dve godine i privuče više od 140.000 poslovnih posetilaca iz 150 država te ne čudi što su sve hale na izložbenom prostoru berlinskog sajma bile popunjene.